Swedekor om Fordonsdekor

Med hjälp av dekor kan du få ett unikt utseende på ditt fordon som är synligt dygnet runt och på så sätt få ökad försäljning och högre igenkännings faktor. Med ditt budskap rullande på vägarna når du ut till många potentiella kunder varje dag. Idag använder sig de flesta företag, stora som små, av bildekaler och för att du ska synas gäller det att sticka ut. Vi kan hjälpa dig att utveckla din idé eller logotyp till en tydlig och intresseväckande dekor så att du enkelt når ut till nuvarande och potentiella kunder som sedan lätt känner igen din logotyp och ditt budskap.

Swedekor-fordonsdekor-digitalprint-vinyl-dekal

Swedekor om Foliering

Med foliering kan du enkelt få din bil att se ut som en ny med en rad olika unika färger och motiv. Som företagare kan du få din firmabil att sticka ut från mängden, och på så sätt öka din försäljning.

Fördelarna med en foliering i förhållande till en lackering är att du kan få företagets exakta färg komplett med logotyper. När det sen är dags att sälja bilen kan du eller vi på Swedekor montera bort folién, och lacken under är lika fräsch som innan utana limrester. Vi på Swedekor hjälper dig mer än gärna att göra din idé till verklighet.

Swedekor om Digitalprint

Digitalprinting är ett utmärkt sätt att tydligt visa vad just din verksamhet jobbar med. Med hjälp av printing kan du printa foton och få referensbilder i marknadsföringssyfte på bilar, skyltfönster m.m. Vi utför digitlaprint på flera olika material som t.ex. vinyl, banderoller etc. För de logotyper/motiv med flera färger är digitalprinting det bästa alternativet eftersom man då kan få fram många olika färger och nyanser.

Kontakta oss här

Leave a Reply

Your email address will not be published.