Swedekor om frostat glas

Frostat glas ger ett dekorativt insynsskydd men begränsar inte ljusinsläpp så att ditt kontor eller butik fortfarande får en känsla av öppenhet och trivsam miljö. Det är även ett bra sätt att få fram ditt budskap eller logotyp utskuret i frostvinylen.
När det är dags att ändra budskapet eller vid flytt går det enklet att ta bort filmen.
Ett billigt alternativ i jämförelse med den gamla metoden sandblästring som dessutom är permanent.

Swedekor om Skyltfönster

Med intresseväckande och unika skyltfönster kan du locka nya kunder till din butik. Idag gäller det att synas och sticka ut som butik. Om du t.ex. har en restaurang kan du tydliggöra öppettider eller bara skapa en trivsam miljö och väcka intresset hos förbipasserande. Vi kan anpassa ditt skyltfönster efter dina behov med hjälp av vår erfarenhet och kompetens inom designSwedekor-wolfrace-foliering-skyltfönster-dekor-stockholm

Swedekor om skyltar

Det gäller att synas och då är skyltar ett enkelt sätt där du kan få med både logotyp, bild och/eller budskap. Skyltar kan sättas upp nästan var som helst och kan göras i många olika sorter och storlekar. Vi hjälper dig att utveckla rätt skyltmotiv för just din verksamhet och det du vill förmedla. Vi kan hjälpa dig med skyltar för både utomhus- och inomhusbruk oavsett om du behöver stora skyltar som sitter på fasader och gör reklam eller mindre skyltar som står utanför din verksamhet och informerar om t.ex. öppettider eller liknande.

Kontakta oss här.

Leave a Reply

Your email address will not be published.