fbpx

Swedekor specialister inom bildekor

Swedekor om bildekor

Skapa ett unikt utseende för ditt fordon och få ökad försäljning! Med ditt budskap rullande ute på vägarna exponeras det dygnet runt och du når ut till många potentiella kunder.

Att sticka ut i mängden är ett måste för att synas idag. Vi tar din idé eller logotyp och utvecklar den till en intresseväckande och tydlig bildekor som når ut till både nya och nuvarande kunder.

Se mer av våra tjänster och kontakta oss så hittar vi en anpassad lösning för ert behov.

 

Bildekor Stockholm

Swedekor har sitt huvudkontor och verkstad i Stockholm och vi utför våra jobb i hela Stockholms-regionen. Vi utför bildekor, foliering, skyddfilm och mycket annat på allt från mopeder, personbilar, skåpbilar till större lastbilar. Se referensbilder ovan.

Varför bildekor?

Bildekor får din bil att sticka ut ur mängden på ett iögonfallande och proffesionellt sätt. Med bildekor har du möjlighet att foliera firmabilen logotyp, färg och form helt efter dina och företagets önskemål.

Vad kostar bildekor?

Priset på bildekor varierar utifrån önskemål om motiv, storlek, omfattning av antal fordon och liknande. Kontakta oss så ger vi er en kostnadsfri offert och konsultation av era förfrågningar och önskemål.