Om oss

Swedekor-foliering-wrapping-stockholm

Swedekor

Swedekor är ett serviceinriktat Dekorföretag som arbetar med montering av dekorfilm. Med en lång erfarenhet och kunskap inom Grafisk design, bemöter vi dina behov från idé till leverans. Enligt oss på Swedekor är inga utmaningar för svåra. Kontakta oss här för en gratis konsultation för just din idé.

 

swedekor-foliering-lokal-bildekor-folie-stockholm

 

Kundservice

Vi på Swedekor sätter alltid dig som kund i fokus och skräddarsyr våran affärslösning efter dina behov. Här kan du läsa vad vi på Swedekor kan erbjuda dig som privatkund eller företagskund. Tveka inte på att höra av dig, så gör vi din idé till verklighet.

 • Gratis konsultation
 • Professionell rådgivning av din idé
 • Utformande av design för ditt företag

 

Gratis konsultation

Skicka ett mail till oss som innehåller följande punkter så skickar vi en gratis konsultation inom 24 timmar.

 • Bakgrundsfärg
 • Bilmodell
 • Bifoga logotyp/original

Professionell rådgivning utifrån din idé

Swedekor ger sitt professionella tycke om din idé: Representerar denna logotyp verkligen det ni vill stå för? Finns det något man kan göra bättre? etc.

 

Utformande av ny logotyp

Swedekor hjälper dig att utforma din design eller logotyp för dig eller ditt företag. Idag är det jätteviktigt att ha en personlig, snygg och utstickande design eller logotyp. För ett företag är en unik design/logotyp viktig då den gör att både tidigare, nuvarande och potentiella kunder associerar till just ditt företag.

One thought on “Om oss

 1. Hej,

  Jag kör en röd Audi A3 8P (2007). Jag har i tanke att täcka motorhuv och tak i svart med vinyl. Hur mycket skulle det kosta mig att få vinyl applicerat på min bil.

  Notering: Jag har ett ojämnt ifyllt stenskott mitt på motorhuven, ungefär i storleken av lillfinger-nageln. Skulle detta kunna störa? Kanske syns det igenom vinylen?

  Tack på förhand
  Milan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *