fbpx

Vi är Swedekor

Swedekor är ett serviceinriktat dekorföretag som arbetar med produktion och montering av dekorfilm. Med lång erfarenhet och kunskap inom grafisk design bemöter vi dina behov från idé till leverans. Vi brukar säga att inga utmaningar är för svåra och det är med stor passion och noggrannhet som vi tar oss an ett uppdrag. Varmt välkommen att kontakta oss för en gratis konsultation för just din ídé.

Kundservice

Vi på Swedekor sätter alltid dig som kund i fokus och skräddarsyr våran affärslösning efter dina behov. Här kan du läsa vad vi på Swedekor kan erbjuda dig som privatkund eller företagskund. Tveka inte på att höra av dig, så gör vi din idé till verklighet.

  • Gratis konsultation
  • Professionell rådgivning av din idé
  • Utformande av design för ditt företag

Gratis konsultation

Skicka ett mail till oss som innehåller följande punkter så skickar vi en gratis konsultation inom 24 timmar.

  • Bakgrundsfärg
  • Bilmodell
  • Bifoga logotyp/original

Professionell rådgivning utifrån din idé

Swedekor ger sitt professionella tycke om din idé: Representerar denna logotyp verkligen det ni vill stå för? Finns det något man kan göra bättre? etc.

Utformande av ny logotyp

Swedekor hjälper dig att utforma din design eller logotyp för dig eller ditt företag. Idag är det jätteviktigt att ha en personlig, snygg och utstickande design eller logotyp. För ett företag är en unik design/logotyp viktig då den gör att både tidigare, nuvarande och potentiella kunder associerar till just ditt företag.

Kontakta oss här.