fbpx

 

Swedekor FolieringSwedekor om Foliering

Få din firmabil att sticka ut i mängden! Med foliering ges möjligheten att använda en rad olika färger och motiv som gör din bil unik och uppseendeväckande. En foliering lämnar inga spår efter sig på lacken och ger även ett visst skydd mot lättare skador.

Till skillnad från en lackering ger foliering företagets exakta färg komplett med logotyper och andra motiv. Vi ser fram emot att få göra din idé till verklighet.


Kontakta oss här.

 

Foliering Stockholm

Swedekor har sitt huvudkontor och lokal i Stockholm. Vi arbetar i hela storstads-regionen och hjälper företag och privatpersoner. Vi har lång erfarenhet och kunskap inom foliering, bildekor, frostdekor, skyddfilm och mycket mer.

Foliera bil, båt, MC eller annat fordon

Vi arbetar med foliering på samtliga fordon som rullar eller rör sig framåt. helfolierad bil, foliering av MC eller båt. Vi folierar även skyltfönster, glasväggar, kontorslokaler och liknande. Se några referensbilder ovan på folierade firmabilar, privatbilar, MCs, lastbilar och bussar.

Varför foliering?

Foliering får ditt fordon att sticka ut ur mängden. Folieringen lämnar inga spår efter sig och är enkel att montera av och byta vid behov, samt ger ett visst skydd mot lättare skador. Till skillnad från en lackering ger foliering företagets exakta färg.